Kursus Kepimpinan. [ Entry Jeruk]

Assalamualaikum.
Haiyaa korang, kenapa biar entry ni teperap dalam draft begitu lamanya.? Terpaksa haku publish. -To Diamonds from Aina.
She's Asyikin. Aktiviti ni paling mencabar.Iaitu kena pas-pas kacang hijau dekat kawan menggunakan straw sehingga kawan paling belakang dalam barisan setiap kumpulan. Sadness, we alls lose huhu :3 Salah sapa la tu..? -,-
They're not diamonds haha kejam pulak. Ni tengah buat macam musang berjanggut.
Kerjasama sangat :D
Yeayyy!! Finally! Perfecto!
Most advance everrr...kena sambung batang paip sampai panjang kemudian dirikan guna tali yang diberi. Yang ni semua kumpulan buat sama-sama.
Alahaii zuria..lentoknya :P from left Zuria, The ugly me and Asyikin. Pasal muka Iolls macam budak-budak -,-

19.12.2013 - Penantian VS Mendebarkan.

Tinggal lagi berapa hari je result PMR nak keluar. Maafkan segalam kesilapan kami kecil mahupun besar. Doakan kami mendapat keputusan yang membanggakan kedua ibubapa kami :) Terima kasih.

Our 200th followers :D

Assalamualaikum.
It have been long time no updates huhu. Memasing busy dengan kerja sendiri kot. Taknak cakap panjang, just want to say thank you so much to Audadi Law because followed this blog. Korang semua jemput ke blog beliau http://chanyeoleexxooexo.blogspot.com/ . Sekian :D

Yeay!! Diamonds dah ada button badge. Wink2*

ASSALAMUALAIKUM,
Yang designnya. Sebelum dijadikan Badge. Di design oleh saya sendiri muehehe, AINA ZAIRULNIZAM.
Yeayy!! dah jadi badge. Badge ni harga dia satu RM4.80 kalau tak silap. Aina tempah tujuh, enam diamonds satu lagi kawan aina. Sepatutnya gambar di atas ada enam badge tapi Asyikin dengan Zuria tak bawak.


Berminat nak tempah? Klik sini dan contact2 la beliau. Aina suka blogger tu sebab dia mudah berbincang :)

Our 100th Follower!!

Our 100th follower. 
Terima kasih sudi follow blog naif ini kekeke. Mungkin awak follow berdasarkan syarat giveaway atau rela hati. Tapi aina tak kisah, at least ada jugak yang sudi mengikuti blog ini. Terima kasih sekali lagi, serta terima kasih kepada semua followers :D

Newlook Diamonds Blog.

old look nampak fairytale sangat.
Amacam design terbaru kali ni? Simple kan? cuba teka sapa edit? cuba lah..cuba sayang teka :3 okay jawapannya kemudian. Kita cerita pasal design sekarang. Design sekarang boleh dikatakan 30% css. Css ni effect dia memang best dan gempak cuma antara tawu tak tawu coding je.

Yang paling suka part awan tu heheh. Cuba bagai nak gila finally boleh jugak. emm untuk header tu tak dapat idea nak buat sebab takda  gambar berenam mean lengkap semua diamonds. Mesti ada je yang kurang urghhh.

Okay, dah dapat jawapan sapa edit? Jawapannyaaaaaa Aina. Ye, saya yang edit oleh sebab hari ini diselimuti dengan kebosananan. Free-2 silalah jengah blog aina. Kalau ada pape nak tanya komen je.
Sampai di sini sahaja buat entry kali ni. Muehehe macam nulis surat pulak :3

Minta restu & Minta maaf.

ASSALAMUALAIKUM,
Esok dah PMR trial. Sangat menggerunkan tapi entah kenapa nak update. Entry ikhlas untuk semua readers and #Diamonds.
Diamonds,
Aku nak minta maaf di atas segala perbuatan dan kelancangan mulut aku. Yes, i know setiap perkataan yang keluar dari mulut aku tak berapa nak disenangi sebab aku bercakap sedap mulut tapi tak sedap didengar, perit di hati. Korang pon tahu bila kita bertikam lidah mesti aku je yang nak menang. Bukan apa, aku just nak yang tepat, betul dan fakta. Haaa nampak kat situ pon ayat macam nak menang. Ahh nevermind. And di mata korang nampak aku jenis tak ada perasaan, aku ada je tapi susah nak terluah. Kekadang yang terluah tu sebaliknya dari perasaan. When, korang said "Kau manada perasaan" "Kau memang! tak de perasaan" that time aku senyum je tapi semenonya terasa sikit. Tak kesah pon sebab aku lagi banyak buat korang sakit hati especially Yun, Atilia and Anum. Zuria and Syikin kenal sangat aku.So, sorry eh korang. Malu tu biasa thats why aku luah kat blog and harap korang baca.



Sincerely me, Aina.
To readers, bloggers aina just nak minta maaf and selamat berpuasa. Sila ganti kepada mereka yang telah meninggalkan puasa hekhek. Dont worry bukan mung soghe jo. Okay bye. :*** 

Faktor why we're so long time didn't update this blog ?

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHHIWABARAKATUH! GOOD EVE!


Wei dah lama okay tak update. Blog ni anti-dust so tak perlu nak tiup. We're know nobody visit here selagi kiteorang tak update..betul kan ? alaaa jangan nak tipu hikhik. Woright! kiteorang bukan sengaja je tak nak update, tambah-2 kiteorang semua PMR candidates so faham-faham sendirik lah yok ?

Lagipun, bukan semua daripada kiteorang ni ade masa nak update. Busy sangat lah... Dan sebab lain kerajinan tu tak berapa nak ada buat masa terdekat ni, insyaallah kalau aura-2 rajin tu datang ke-enam2 update hoho tipu okeh!

Follower pon tak naik-naik selagi tak update/share blog. Bukan senang nak gain follower ni huhu... bukannye batak follower tapi ape guna buat blog if follower sikit ye dak ? Namapun blog, blog kan tempat kita berkongsi, meluah, bercerita dan sebagainyaa...

By the way, insyaallah dipanjangkan umur dimurahkan rezeki after PMR this blog akan bekerjasama dengan blog-blog lain untuk membuat Giveaway..takpun blog ni jadi sponsor gift. Hemmm sampai sini sahaja coretanku kali ini ohok-ohok ketemy lagi dilain hari pada waktu yang lain juga :D
-Aina aka Cikgu Noodles
P/S : maybe after this i'll use name Aina..No more cikgu noodles. Kite gelilah wuhuuuuu

BIRTHDAY YANG AWESOME !!!

Assalamualaikum,selamat petang dan salam perkenalan :)
            
         Di kesempatan yang terluang ini, ingin saya berkongsi satu peristiwa yang dah kuno. Tapi tak der la kuno mana pon..ianya berkaitan dengan birthday 2 members D.I.O.M.O.N.D (Froggy&Aditas). Ha..dah tua dah diorang nih ;P . Actually, birthday deme nih waktu bulan dua tapi baru nak update..aduh kesian betol ! Almaklumlah siapa tak kenal Vanness..(manusia yang paling sibuk dalam dunia nih) . Ok lah x mau bebel panjang..so we start from Aditas 's birthday.

          As we knows..budak kecik ni lahir pada 5 February so ikut kelendar 2013..ianya jatuh pada hari Selasa. Masa pagi hari Selasa tu macam biasa saja. Then bila Aditas datang.. bertubi-tubi orang wish dekat dia. Aditas response? hmm mestilah dengan bangganya dia mengucapkan terima kasih dengan senyuman yang x berapa nak indah tu.>>__<<. Bila kitorang masuk kelas je..tiba-2  Cikgu Noodle cakap kat Aditas "weh cuba kau tarik kerusi kau." Pas tuh tengok-2 ada (sebotol perfume& satu bar coklat) Jeng-jeng!!! cuba teka sapa yang kasi? Ha..adalah..klu nya lelaki.

          Ok now, i wanna to story about..Froggy's birthday.Chopp.. katak sambut hari jadi gak ker?..Birthday Froggy tak banyak beza dengan Aditas. Pagi tu masuk je kelas ramai wish dekat dia. Antara birthday gift yang Froggy dapat..semuanya  coklat.. macam-2 jenis ada.Kata nak diet..diet apanya macam ni Froggy oi..yang awesomenya birthday Froggy nih..Bila nak balik, tetiba satu suara lantang buat pengumuman, iaitu Sarah Izzati( our classmate) "ok semua sebelum balik, apa kata kita nyanyi untuk syikin..sebab hari ni hari jadi dia"Pas tu satu kelas la..nyanyi utk dia.Oh my, sweet kan kami? Harap ianya akan menjadi birthday yg awesome dalam hidup dorang.
# Aditas, aku doakan hang mendapat jodoh seperti yg didambarkan :)
# Froggy, aku doakan semoga kau mendapat jodoh dengan Dato,Tan Sri,Dato Seri..itu yang kau nak kan? haha..relax la aq gurau je :P
                                                                                                                          Yang ikhlas :)
                                                                                                                          -Vanness-

                  

           

Seminar PMR (^=^)

Assalamualaikum :)

Haii, da lama tak update blog nih kan. hmm nak buat macam mana DIAMONDs busy lah, banyak homework. never mind. today nak cerita sikit pasal Seminar PMR Didik Rakyat 2013 yang kiteorang pergi semalam ( 2nd March ). 

before that, nak bagitahu yang Unknown tak join seminar nih. sebab...?? biar kami saje lah yang tahu. hmm, kalau Unknown ikut, mesti lagi happening.:/ ok sambung. kiteorang bertolak dari sekolah dalam pukul 7 suku and sampai di Cheras around 8 lebih maybe. lepas sampai, kiteorang kena daftar and amik cenderahati dari bank rakyat. dapat t-shirt and bukuuu. wuuuu :P

lepas daftar semua, kiteorang pun masuk dewan. sejukkk beb! Cikgu Noodle untunglhaa bawak sweater. ramai jugak lahh yang join seminar nih. ada sekolah Sains, sekolah Ampang Pecah, lagi sekolah apa entah, tak ingat. LOL. kelas pertama ialah kelas Matematik. cikgu yang ajar tu cikgu india, hmm boleh paham jugak lah. sikit. hehe. sampai pukul 10.30 kiteorang belajar, lepas tu pergi breakfast. masing2 kebulur xD

perut dah kenyang makan nasi goreng, sambung balik belajar. science class wokk. yang lain semangat, Anthony dengan Froggy pulak mengantuk. hahaha, nasib baik ada gula-gula. belajar punya belajar, dah sampai pukul 1. cikgu arahkan pergi makan then solat. tapi SMKBS2 kena tunggu sebab kena isi borang bank Rakyat. after siap isi semua, kiteorang cepat-2 pergi makan then solat sebab takut lambat. *memang da lambat pun *

haa, pukul 2 sampai 4 kelas bahasa Inggeris, kelas terakhir :(. teacher tu speaking dari start sampai habis kelas beb. memang gempakss. but dia ajar memang best :) lepas tu ada acara perasmian pulak. perghh, gila lama Dato' tu berucap. cakap da la lambat :P lepas da rasmi semua, seminar tu diakhiri dengan sesi bergambar dan makan petang. *Cikgu Noodle tak malu ohh suruh abang photographer tu amik gambar kiteorang* after da amik makanan, terus naik bas dan balik ke sekolah. kiteorang sampai da nak maghrib tau tak.

so, dah tamat dah kut? mai lah tengok gambar-2 kat bawah nie kalau rajin ^_^

fail yang berisikan modul PMR :)
orang belajar, kita bergambar xP
2 hijau 2 putih, muka-2 xberdosa haha. k CUN!
Froggy, jatuh hati dengan kebaikan seseorang yang agak berusia. Taste dia pelik sejak kebelakangan ini.hmmphhh
posing before balik. incomplete DIAMONDs :/
Vanness dengan Cikgu Noodle. melantak je kerja xP (Kenapa Cikgu Noodle pendek? ini tidak adil...tidak adil..baginyaa )
Aditas duduk dengan Froggy -.- 
Anthony sepaptutnya duduk dengan Unknown, tapi dia takda so duduk dengan Mas :) 
yeayy, dapat sijil *lompat katak*
  • never forget this Seminar :)
  • kami harap apa yang kami belajar selama nih, diberkati Allah S.W.T
  • itu saja post untuk kali ini, sekian terima kasih. Assalamualaikum :)
xoxo, Anthony :*
                                                 

The Merentas Desa :\

ASSALAMUALAIKUM AND VERY GOOD EVENING TO ALL READERS :D
Today, sekolah kitaorang ada merentas desa yang tak berapa nak desa. How about your school? dah merentas desa belom? ada sesetengah sekolah dah and ada sesetengah lagi belum right ? yang belum tu sila buat persediaan :)

Time merentas desa tu orang yang paling semangat sekali is unknown (member blog ini) kata pon semangat of course dia paling depan. nak kejar dia memang harapan je la oiii. dan pada pertengahan merentas desa orang yang paling semangat pulak vennesse and aditas tapi kepantasan dorang masih boleh dipecut muahahaha kekerekan terserlah.

Akhirnya cikgu noodle paling belakang. WHAT THE ASHAMED!!!??? tapi lambat-lambat pon syok jugak...dapat berkenalan dengan sorang budak baru sekolah kami. She is very so peramah! ingatkan sombong + gediksss. So sorry for my negative thinking.

Kiteorang semua(DIAMONDS) dapat checkpoint jaa. Kira cepat la jugak tu hoho... yang tak boleh terima cikgu noodle terampas number checkpoint kawan cikgu noodle, dia teman cikgu berlari kat belakang hukhuk. Naseb baik dia pon dapat number checkpoint.

So...yeah! entry tak berapa ringkas sampai disini sahaja. Kalau rajin maii tengok gambaq before and after berlari merentasi pelusuk dunia desa. And dont forget to drop your comment eah?
gatai nya mataa...
bulat gila mata cikgu noodle haha.. tengok kening! ada bakat jadi ziana zink tak? hoho
purdah katanya. "sorry, private face" lol
merenung jauh sambil berfikir dimanakah penutup botol itu dan sampai bila dia perlu meneguk seperti demikian :O
Imperfect! 
Sebelum memangkah tab ni cikgu noodle minta maaf sekiranya terkasar bahasa atau terkecil hati dengan kata-kata saya. Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah SWT dan yang buruk itu datangnya dari diri saya sendiri.
Yang Benor,
Cikgu Noodle :)

19 FEB. Perebutan yang Dahsyat :/

Assalamualaikum and salam sejahtera to all readers.
Nak share satu story yang bagi DIAMOND amat menyakitkan hati dan paling sentap! nak tau kenapa? sebab, dalam entry yang lepas, Anthony kan ada cerita pasal extra class. kan kan? dia ada bagitau DIAMOND dapat tempat duduk paling depannnn sekali. tau tak, kelas hari ini kiteorang dapat tempat duduk palingggg belakang! semua tu disebabkan oleh pelajar lelaki yang Gentle * gentle lah sangat *

Ok cerita ni bermula macam nie * tengok awan * 
kiteorang semua otw nak naik ke makmal fizik, Unknown dengan Vannesse da pecut dulu da sebab dorang dengar budak lelaki nak duduk tempat kiteorang. then bila da sampai, cikgu pulak takda. * tak tepati masa lah cikgu nie xP * sementara tunggu cikgu sampai, Froggy, Aditas, Vannesse & Anthony pun pergi lah round sekolah. ehh tak, pergi tandas lahh. tinggal lahh Cikgu Noodle dengan Unknown. 

Nampak je cikgu naik tangga, budak lelaki terus tercongok depan pintu makmal. bukak je pintu tu, budak lelaki terus pergi kat tempat yang kiteorang da chopp semalam. then Unknown jerit la kat jantan-2 tu, tetiba cikgu cakap " siapa cepat dia dapat ". padahal murid lain semua duduk tempat semalam. tak ke sentap Cikgu Noodle dengan Unknown?? sampai menangis-2 dorang tau tak? mana taknyaa, Unknown dengan Vannesse da bersusah payah nak dapat tempat tu. tup2 dorang pulak ambik. tak ke sakit hati kalau cenggitu??

Lepas tu, Froggy, Aditas, Vannesse & Anthony pun masuk makmal. terkejut beruk semua yang baru sampai tu. tengok budak lelaki konker tempat kiteorang. lagi menyedihkan bila tengok Unknown & Cikgu Noodle bad mood. bila tengok dorang bad mood, yang lain pun ikut bad mood jugak :/. memang lah bagi you alls, nie perkara kecik, tapi bagi kiteorang........ hmmmm. sampai kiteorang nak benci semua budak lelaki, tapi tak baik la simpan dendam kan? dorang pun kawan kiteorang jugak. ok lah, itu saja cerita bengang kami pada hari ini. sekiann.


- Posted by Unknown &  Anthony - 

Preparation for PMR ^_~

Assalamualaikum to all readers :)
Ok, today nak cerita sikit pasal form 3 ada buat kelas tambahan kat sekolah lepas habis waktu P&P, bermula semalam (Isnin), setiap kelas ada tempat belajar masing-masing. yelah, nak guna kelas sendiri memang tak boleh la kan sebab budak petang nak guna.. so kelas 3 Adil ditempatkan dekat makmal fizik tingkat palingggg atas.

First time kiteorang masuk makmal tu, perasaan kiteorang macam ********** tak terkata sebab makmal tu horror gila kutt. tau kenapa? haa sebab makmal tu 100% berhabuk! seriously macam rumah yang da ditinggalkan bertahun-tahun. dengan kerusinya takdaa.:/ huhh! then cikgu suruh pelajar lelaki ambilkan kerusi untuk kita semua. dorang pun kena lah pergi jugak sebab nak tunjukkan sifat gentlemen dorang. wekkk xD pelajar perempuan pulak kena bersihkan habuk-habuk yang tebal tuhh.

Guess what? dorang pergi ambil kerusi plastik warna biru yang pendek tuhh! da la meja makmal tu tinggi. oldo pendek, kiteorang duduk je lahh. terserlah KECOMELAN kiteorang sebab bila duduk, mesti nampak kepala jerr :P cikgu cakap tak pe, itu semua DUGAAN. k, geng DIAMOND chopp dulu tempat yang paling depan sebab nak bagi focus apa yang cikgu ajar. after that, kiteorang pun start lahh kelas macam biasa :)


- Posted by Anthony :* -

Author A.K.A Members ^_^

 ..... okey dalam entry yang lepas, ade salah seorang member dah post fasal "This Blog For What Actually".. right?? okey..kan dia ade tulis yang dalam entry yang seterusnye akan ade satu entry fasal member-member blog ni...so... this it is...okay?? semua attitude and etc semua kiteorang DESCRIBE sesama kami..so jgn SLH anggap ekk.kate perasan la..inila..itula.. *terlepas ckp suda * one more thing...  kiteorang punye nickname untuk BLOG ni ade temanye...*eh mestila kene ade tema babe* So the theme..is.... "Lawak Kampus"..mesti korang tau kan komik ni??. Jadi setiap member ade name yang dipilih individu tersebut dengan relanya...

First Author A.K.A member ... dia ni dah berpengalaman dalam blog ni...so all of us dah sepakat nak jadikan dia ketua. (enna jgn marah) hehhe..okey lagi satu mesti korang tertanya-tanya kan sape edit blog ni?? ha..inilah orangnye..

(Cikgu Noodle)
*nama pon ketua so memang padan dengan kau enna*
Nama : Nur Aina Nazura
Owner : sirambotmaggi ( klik pada gmbar untuk blogwalking ke blog aina)
Birthday : 7.11.1998
Hobby : like to surfing internet
Attitude n etc :

  • Gelak over *memang gila gelak dia*
  • emosional
  • suka online internet
  • suka perasan cantik bila lalu depan cermin 
  • boleh contact di sini - enna lerr@yahoo.com                             
  • poyo+gedik *poyo lah sgt...hehe*
  • cerewet
  • mulut lepas ikut suke-suki dia jek *aq cabai mulut hang satgi*
  • muslimah to be *i'm proud of you ....aamiin*
  • librarian yang pemalu * hurmm pemalu ekk??*
  • Fanatic - DIRECTIONER-

Second Author A.K.A member..okey kalau nak tau.*memang readers wajib tau hahax*.dia la yg wat email untuk blog ni..jgn nk kutuk ekk..ingat buat email 2 senang ke?? susah okey..meremehkan sebab nak kene isi borang bagai la..hehehe..okey ni orangnye..

Nurul Syafiqah
(Aditas)
*ala yang botak tu...atas kepala dia ade kure-kure tu...
Nama: Nurul Syafiqah @ yun
Birthday :  5.2.1998
Hobby:  read novel
Attitude n etc:
  • sopan n peramah *sopan ke??ergghhh *
  • suara nyaring
  • Comel
  • childish
  • kurus kering * keding macam ikan bilis wakkaa*
  • suke coklat
  • pemalas
  • pendek sedikit * aku rasalah bukan sikit tapi banyak woo dari aq..haha*
  • kekurang zat * tengok pic..kn?? haha*
Third Author A.K.A member...okey dia nie baru dalam dunia BLOGGING..so kira ada pengalaman la kan *cehhhwahhh*baru bape bulan..tak sampai 1 tahun lagi.... hehe tapi dia ni tak seTEROR ketua dia.. hahax..wanna to know??? speaking london pulak...hehe nie orangnya..

Photo: Tidak nmpak kekemasn di situ *laka-laka la eden ni :p
(Unknown)
*budak yg pelik tu..
Nama: Nurul Syafika Atilia
Owner: syafikaatilialadyboss *klik picture utk ke blog poyo ni *
Birthday: 29.06.1998
Hobby: membaca..*baca lah sangat..buku baru je* online..
Attitude n etc:
  • tinggi *paling tinggi dalam group hohoho 159 babe*
  • suara kemik *ceh...awak yang describe tu..haha*
  • comel 
  • humble
  • rajin * ini semue poyo*
  • sedang berjinak-jinak dalam dunia BLOGGER *berjinak-jinak??*
  • suka senyum 
  • Dong Ho u-kiss
  • Directioner
  • Swifties
  • Najwa Latif
  • pengawas sekolah since year 4 - form 3


Fourth Author A.K.A member...dia ada blog.. privately *sendiri punye da* tapi dia cakap, dia tak berapa nak active blog dia tu..*hokaloh..blog cantik tak nak guna *kihkihkih..dia ni lain sikit..lebih kurang dengan *KETUA* bile gelak tu hadoihh..sampai terjatuh-jatuh, terguling-guling :P . inilah orangnya..


(Froggy)
*minat betoi hang dengan si katak kan??katak tu ada kecomelan konon*hehe
Nama: Nurul Asyikin
Birthday: 8.02.1998
Hobby: bercakap 
Attitude n etc:
  • cantik + comel = caco 
  • suke menjerit 
  • kalau gelak satu bangunan dengar 
  • banyak cakap
  • overacting
  • suka buat muka annoying
  • suka bergaya *mmg*
  • banyak crush and admire tersendiri *cehhwahh nama pon CACO mesti ramai admire*
  • dalam projek menguruskan badan * tak yah nak kurus sangat la kan *
  • Chocolate and Spaggeti lovers <3
  • librarian yang pemalas *patutla pusat sumber kotor :P hahax gurau PSS smkbs2 bersih sentiasa*
Fifth Author A.K.A member...dia ni seorang yang bijak lagi arif... dia ni kalau tak da mood jangan la kacau... kalau tidak tahun kelahiran dia keluar.. HARIMAU bayang...haha*ha inilah orangnya.. jeng.. jeng.. jeng..


Zuria Afiqah
(Vannesse)
*ceh kawan baik froggy tu.. hahahx
Nama: Zuria Afiqah
Birthday: 9.04.1998
Hobby: Suke termenung *termenung ape jauh-jauh tu Zuria oiii*hehe
Attitude n etc:
  • still single & available *single zuria??? nak ngorat haha..i'm not les *
  • bile stress,makan akan jadi pengubat
  • emosional terlebih
  • mata catik *blink-blink hehe*
  • kelam-kabut
  • arabic face *konon*
  • rajin
  • little bit warak 
  • suke berangan
  • librarian yang ................... *ikut la ayat yang sesuai yang pasti bukan negative okey?*
Sixth Author A.K.A member... okey.. dia wakil sekolah untuk HOKI...jangan main-main sekali dia marah dia bawak kayu hoki, ketuk kepala orang yang buat dia marah.. haha *gurau aje* dia ni tak main FB da.. dia main Twitter je.. haha ni orangnya..

                                                                         (Anthony)
*ala yang suka kat Xena tu hehe. LOL*
Nama: Farah Hanum
Birthday: 12.06.1998
Hobby: suka dengar lagu K-pop & tengok K-drama
Attitude n etc:
  • mempunyai suara yang sangat perlahan *kalau nak dengar jelas dia kene repeat banyak kali woo*
  • sopan-santun tapi kasar *aikk macam mana tu hehe*
  • Fanatic KPOP -fangirl- *rasenye semue artis Kpop dia tau..
  • tak suka senyum
  • muka ganas *ganas lah sgt.. name pon pemain hoki mesti kena ganas nyot*
  • degil * apesal ade pulak ni *
  • kuat touching *ni betul.. jangan marah anum*
  • Chocolate and spaggeti lovers <3
  • mood berubah-ubah
  • #TeamHaziqKinda * handsome dohh Haziq tu*
 p/s  SEMUA SINGLE :P

Dengan akhirnya pengenalan kami diatas maka berakhirlah Entry ini.. *lupe la tu yang ni entry biodata group...* hehehe.. So ingatlah, kalau ada entry baru jangan lupa tengok author dia siapa. 
example..       saye......................bla..bla..bla...............ingin................... 
                           ...................................................bla..bla...bla............
                        .................................................................................
                                                                                 Sincerely
                                                                                  Anthony

(ini contoh sahaja...so senang tengok nama THEME kiteorang..okey....good...)
Kami juga ingin memohon maaf jikaulau ade yang terasa.. kami tidak berniat apa-apa pun..

This blog for what, actually?

ASSALAMUALAIKUM AND GOOD EVENING to all readers. This blog for my friend and I to share our story. This blog have six author to manage it. And saya pun sudah penat berspeaking entah betul entah tidak. Sekiranya betul sila tepuk tangan dengan gemuruh gempita.

Author apa semua akan menyusul post seterusnya just wait eh? trolololloo. Dengan dukacitanya majlis bersurai..wasamualaikum warahmatullahi wabarakatuh! psss~ klu nk tengok minah gila mana yang update this post, jangan lupa next entry. jangan lupaa! jangan! jangan! kay, over sudah =='

#Bye-bye
-Posted by CikguNoodle