Minta restu & Minta maaf.

ASSALAMUALAIKUM,
Esok dah PMR trial. Sangat menggerunkan tapi entah kenapa nak update. Entry ikhlas untuk semua readers and #Diamonds.
Diamonds,
Aku nak minta maaf di atas segala perbuatan dan kelancangan mulut aku. Yes, i know setiap perkataan yang keluar dari mulut aku tak berapa nak disenangi sebab aku bercakap sedap mulut tapi tak sedap didengar, perit di hati. Korang pon tahu bila kita bertikam lidah mesti aku je yang nak menang. Bukan apa, aku just nak yang tepat, betul dan fakta. Haaa nampak kat situ pon ayat macam nak menang. Ahh nevermind. And di mata korang nampak aku jenis tak ada perasaan, aku ada je tapi susah nak terluah. Kekadang yang terluah tu sebaliknya dari perasaan. When, korang said "Kau manada perasaan" "Kau memang! tak de perasaan" that time aku senyum je tapi semenonya terasa sikit. Tak kesah pon sebab aku lagi banyak buat korang sakit hati especially Yun, Atilia and Anum. Zuria and Syikin kenal sangat aku.So, sorry eh korang. Malu tu biasa thats why aku luah kat blog and harap korang baca.



Sincerely me, Aina.
To readers, bloggers aina just nak minta maaf and selamat berpuasa. Sila ganti kepada mereka yang telah meninggalkan puasa hekhek. Dont worry bukan mung soghe jo. Okay bye. :*** 
Post a Comment