Faktor why we're so long time didn't update this blog ?

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHHIWABARAKATUH! GOOD EVE!


Wei dah lama okay tak update. Blog ni anti-dust so tak perlu nak tiup. We're know nobody visit here selagi kiteorang tak update..betul kan ? alaaa jangan nak tipu hikhik. Woright! kiteorang bukan sengaja je tak nak update, tambah-2 kiteorang semua PMR candidates so faham-faham sendirik lah yok ?

Lagipun, bukan semua daripada kiteorang ni ade masa nak update. Busy sangat lah... Dan sebab lain kerajinan tu tak berapa nak ada buat masa terdekat ni, insyaallah kalau aura-2 rajin tu datang ke-enam2 update hoho tipu okeh!

Follower pon tak naik-naik selagi tak update/share blog. Bukan senang nak gain follower ni huhu... bukannye batak follower tapi ape guna buat blog if follower sikit ye dak ? Namapun blog, blog kan tempat kita berkongsi, meluah, bercerita dan sebagainyaa...

By the way, insyaallah dipanjangkan umur dimurahkan rezeki after PMR this blog akan bekerjasama dengan blog-blog lain untuk membuat Giveaway..takpun blog ni jadi sponsor gift. Hemmm sampai sini sahaja coretanku kali ini ohok-ohok ketemy lagi dilain hari pada waktu yang lain juga :D
-Aina aka Cikgu Noodles
P/S : maybe after this i'll use name Aina..No more cikgu noodles. Kite gelilah wuhuuuuu
Post a Comment