BIRTHDAY YANG AWESOME !!!

Assalamualaikum,selamat petang dan salam perkenalan :)
            
         Di kesempatan yang terluang ini, ingin saya berkongsi satu peristiwa yang dah kuno. Tapi tak der la kuno mana pon..ianya berkaitan dengan birthday 2 members D.I.O.M.O.N.D (Froggy&Aditas). Ha..dah tua dah diorang nih ;P . Actually, birthday deme nih waktu bulan dua tapi baru nak update..aduh kesian betol ! Almaklumlah siapa tak kenal Vanness..(manusia yang paling sibuk dalam dunia nih) . Ok lah x mau bebel panjang..so we start from Aditas 's birthday.

          As we knows..budak kecik ni lahir pada 5 February so ikut kelendar 2013..ianya jatuh pada hari Selasa. Masa pagi hari Selasa tu macam biasa saja. Then bila Aditas datang.. bertubi-tubi orang wish dekat dia. Aditas response? hmm mestilah dengan bangganya dia mengucapkan terima kasih dengan senyuman yang x berapa nak indah tu.>>__<<. Bila kitorang masuk kelas je..tiba-2  Cikgu Noodle cakap kat Aditas "weh cuba kau tarik kerusi kau." Pas tuh tengok-2 ada (sebotol perfume& satu bar coklat) Jeng-jeng!!! cuba teka sapa yang kasi? Ha..adalah..klu nya lelaki.

          Ok now, i wanna to story about..Froggy's birthday.Chopp.. katak sambut hari jadi gak ker?..Birthday Froggy tak banyak beza dengan Aditas. Pagi tu masuk je kelas ramai wish dekat dia. Antara birthday gift yang Froggy dapat..semuanya  coklat.. macam-2 jenis ada.Kata nak diet..diet apanya macam ni Froggy oi..yang awesomenya birthday Froggy nih..Bila nak balik, tetiba satu suara lantang buat pengumuman, iaitu Sarah Izzati( our classmate) "ok semua sebelum balik, apa kata kita nyanyi untuk syikin..sebab hari ni hari jadi dia"Pas tu satu kelas la..nyanyi utk dia.Oh my, sweet kan kami? Harap ianya akan menjadi birthday yg awesome dalam hidup dorang.
# Aditas, aku doakan hang mendapat jodoh seperti yg didambarkan :)
# Froggy, aku doakan semoga kau mendapat jodoh dengan Dato,Tan Sri,Dato Seri..itu yang kau nak kan? haha..relax la aq gurau je :P
                                                                                                                          Yang ikhlas :)
                                                                                                                          -Vanness-

                  

           
Post a Comment