Seminar PMR (^=^)

Assalamualaikum :)

Haii, da lama tak update blog nih kan. hmm nak buat macam mana DIAMONDs busy lah, banyak homework. never mind. today nak cerita sikit pasal Seminar PMR Didik Rakyat 2013 yang kiteorang pergi semalam ( 2nd March ). 

before that, nak bagitahu yang Unknown tak join seminar nih. sebab...?? biar kami saje lah yang tahu. hmm, kalau Unknown ikut, mesti lagi happening.:/ ok sambung. kiteorang bertolak dari sekolah dalam pukul 7 suku and sampai di Cheras around 8 lebih maybe. lepas sampai, kiteorang kena daftar and amik cenderahati dari bank rakyat. dapat t-shirt and bukuuu. wuuuu :P

lepas daftar semua, kiteorang pun masuk dewan. sejukkk beb! Cikgu Noodle untunglhaa bawak sweater. ramai jugak lahh yang join seminar nih. ada sekolah Sains, sekolah Ampang Pecah, lagi sekolah apa entah, tak ingat. LOL. kelas pertama ialah kelas Matematik. cikgu yang ajar tu cikgu india, hmm boleh paham jugak lah. sikit. hehe. sampai pukul 10.30 kiteorang belajar, lepas tu pergi breakfast. masing2 kebulur xD

perut dah kenyang makan nasi goreng, sambung balik belajar. science class wokk. yang lain semangat, Anthony dengan Froggy pulak mengantuk. hahaha, nasib baik ada gula-gula. belajar punya belajar, dah sampai pukul 1. cikgu arahkan pergi makan then solat. tapi SMKBS2 kena tunggu sebab kena isi borang bank Rakyat. after siap isi semua, kiteorang cepat-2 pergi makan then solat sebab takut lambat. *memang da lambat pun *

haa, pukul 2 sampai 4 kelas bahasa Inggeris, kelas terakhir :(. teacher tu speaking dari start sampai habis kelas beb. memang gempakss. but dia ajar memang best :) lepas tu ada acara perasmian pulak. perghh, gila lama Dato' tu berucap. cakap da la lambat :P lepas da rasmi semua, seminar tu diakhiri dengan sesi bergambar dan makan petang. *Cikgu Noodle tak malu ohh suruh abang photographer tu amik gambar kiteorang* after da amik makanan, terus naik bas dan balik ke sekolah. kiteorang sampai da nak maghrib tau tak.

so, dah tamat dah kut? mai lah tengok gambar-2 kat bawah nie kalau rajin ^_^

fail yang berisikan modul PMR :)
orang belajar, kita bergambar xP
2 hijau 2 putih, muka-2 xberdosa haha. k CUN!
Froggy, jatuh hati dengan kebaikan seseorang yang agak berusia. Taste dia pelik sejak kebelakangan ini.hmmphhh
posing before balik. incomplete DIAMONDs :/
Vanness dengan Cikgu Noodle. melantak je kerja xP (Kenapa Cikgu Noodle pendek? ini tidak adil...tidak adil..baginyaa )
Aditas duduk dengan Froggy -.- 
Anthony sepaptutnya duduk dengan Unknown, tapi dia takda so duduk dengan Mas :) 
yeayy, dapat sijil *lompat katak*
  • never forget this Seminar :)
  • kami harap apa yang kami belajar selama nih, diberkati Allah S.W.T
  • itu saja post untuk kali ini, sekian terima kasih. Assalamualaikum :)
xoxo, Anthony :*
                                                 
Post a Comment