The Merentas Desa :\

ASSALAMUALAIKUM AND VERY GOOD EVENING TO ALL READERS :D
Today, sekolah kitaorang ada merentas desa yang tak berapa nak desa. How about your school? dah merentas desa belom? ada sesetengah sekolah dah and ada sesetengah lagi belum right ? yang belum tu sila buat persediaan :)

Time merentas desa tu orang yang paling semangat sekali is unknown (member blog ini) kata pon semangat of course dia paling depan. nak kejar dia memang harapan je la oiii. dan pada pertengahan merentas desa orang yang paling semangat pulak vennesse and aditas tapi kepantasan dorang masih boleh dipecut muahahaha kekerekan terserlah.

Akhirnya cikgu noodle paling belakang. WHAT THE ASHAMED!!!??? tapi lambat-lambat pon syok jugak...dapat berkenalan dengan sorang budak baru sekolah kami. She is very so peramah! ingatkan sombong + gediksss. So sorry for my negative thinking.

Kiteorang semua(DIAMONDS) dapat checkpoint jaa. Kira cepat la jugak tu hoho... yang tak boleh terima cikgu noodle terampas number checkpoint kawan cikgu noodle, dia teman cikgu berlari kat belakang hukhuk. Naseb baik dia pon dapat number checkpoint.

So...yeah! entry tak berapa ringkas sampai disini sahaja. Kalau rajin maii tengok gambaq before and after berlari merentasi pelusuk dunia desa. And dont forget to drop your comment eah?
gatai nya mataa...
bulat gila mata cikgu noodle haha.. tengok kening! ada bakat jadi ziana zink tak? hoho
purdah katanya. "sorry, private face" lol
merenung jauh sambil berfikir dimanakah penutup botol itu dan sampai bila dia perlu meneguk seperti demikian :O
Imperfect! 
Sebelum memangkah tab ni cikgu noodle minta maaf sekiranya terkasar bahasa atau terkecil hati dengan kata-kata saya. Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah SWT dan yang buruk itu datangnya dari diri saya sendiri.
Yang Benor,
Cikgu Noodle :)
Post a Comment