Author A.K.A Members ^_^

 ..... okey dalam entry yang lepas, ade salah seorang member dah post fasal "This Blog For What Actually".. right?? okey..kan dia ade tulis yang dalam entry yang seterusnye akan ade satu entry fasal member-member blog ni...so... this it is...okay?? semua attitude and etc semua kiteorang DESCRIBE sesama kami..so jgn SLH anggap ekk.kate perasan la..inila..itula.. *terlepas ckp suda * one more thing...  kiteorang punye nickname untuk BLOG ni ade temanye...*eh mestila kene ade tema babe* So the theme..is.... "Lawak Kampus"..mesti korang tau kan komik ni??. Jadi setiap member ade name yang dipilih individu tersebut dengan relanya...

First Author A.K.A member ... dia ni dah berpengalaman dalam blog ni...so all of us dah sepakat nak jadikan dia ketua. (enna jgn marah) hehhe..okey lagi satu mesti korang tertanya-tanya kan sape edit blog ni?? ha..inilah orangnye..

(Cikgu Noodle)
*nama pon ketua so memang padan dengan kau enna*
Nama : Nur Aina Nazura
Owner : sirambotmaggi ( klik pada gmbar untuk blogwalking ke blog aina)
Birthday : 7.11.1998
Hobby : like to surfing internet
Attitude n etc :

  • Gelak over *memang gila gelak dia*
  • emosional
  • suka online internet
  • suka perasan cantik bila lalu depan cermin 
  • boleh contact di sini - enna lerr@yahoo.com                             
  • poyo+gedik *poyo lah sgt...hehe*
  • cerewet
  • mulut lepas ikut suke-suki dia jek *aq cabai mulut hang satgi*
  • muslimah to be *i'm proud of you ....aamiin*
  • librarian yang pemalu * hurmm pemalu ekk??*
  • Fanatic - DIRECTIONER-

Second Author A.K.A member..okey kalau nak tau.*memang readers wajib tau hahax*.dia la yg wat email untuk blog ni..jgn nk kutuk ekk..ingat buat email 2 senang ke?? susah okey..meremehkan sebab nak kene isi borang bagai la..hehehe..okey ni orangnye..

Nurul Syafiqah
(Aditas)
*ala yang botak tu...atas kepala dia ade kure-kure tu...
Nama: Nurul Syafiqah @ yun
Birthday :  5.2.1998
Hobby:  read novel
Attitude n etc:
  • sopan n peramah *sopan ke??ergghhh *
  • suara nyaring
  • Comel
  • childish
  • kurus kering * keding macam ikan bilis wakkaa*
  • suke coklat
  • pemalas
  • pendek sedikit * aku rasalah bukan sikit tapi banyak woo dari aq..haha*
  • kekurang zat * tengok pic..kn?? haha*
Third Author A.K.A member...okey dia nie baru dalam dunia BLOGGING..so kira ada pengalaman la kan *cehhhwahhh*baru bape bulan..tak sampai 1 tahun lagi.... hehe tapi dia ni tak seTEROR ketua dia.. hahax..wanna to know??? speaking london pulak...hehe nie orangnya..

Photo: Tidak nmpak kekemasn di situ *laka-laka la eden ni :p
(Unknown)
*budak yg pelik tu..
Nama: Nurul Syafika Atilia
Owner: syafikaatilialadyboss *klik picture utk ke blog poyo ni *
Birthday: 29.06.1998
Hobby: membaca..*baca lah sangat..buku baru je* online..
Attitude n etc:
  • tinggi *paling tinggi dalam group hohoho 159 babe*
  • suara kemik *ceh...awak yang describe tu..haha*
  • comel 
  • humble
  • rajin * ini semue poyo*
  • sedang berjinak-jinak dalam dunia BLOGGER *berjinak-jinak??*
  • suka senyum 
  • Dong Ho u-kiss
  • Directioner
  • Swifties
  • Najwa Latif
  • pengawas sekolah since year 4 - form 3


Fourth Author A.K.A member...dia ada blog.. privately *sendiri punye da* tapi dia cakap, dia tak berapa nak active blog dia tu..*hokaloh..blog cantik tak nak guna *kihkihkih..dia ni lain sikit..lebih kurang dengan *KETUA* bile gelak tu hadoihh..sampai terjatuh-jatuh, terguling-guling :P . inilah orangnya..


(Froggy)
*minat betoi hang dengan si katak kan??katak tu ada kecomelan konon*hehe
Nama: Nurul Asyikin
Birthday: 8.02.1998
Hobby: bercakap 
Attitude n etc:
  • cantik + comel = caco 
  • suke menjerit 
  • kalau gelak satu bangunan dengar 
  • banyak cakap
  • overacting
  • suka buat muka annoying
  • suka bergaya *mmg*
  • banyak crush and admire tersendiri *cehhwahh nama pon CACO mesti ramai admire*
  • dalam projek menguruskan badan * tak yah nak kurus sangat la kan *
  • Chocolate and Spaggeti lovers <3
  • librarian yang pemalas *patutla pusat sumber kotor :P hahax gurau PSS smkbs2 bersih sentiasa*
Fifth Author A.K.A member...dia ni seorang yang bijak lagi arif... dia ni kalau tak da mood jangan la kacau... kalau tidak tahun kelahiran dia keluar.. HARIMAU bayang...haha*ha inilah orangnya.. jeng.. jeng.. jeng..


Zuria Afiqah
(Vannesse)
*ceh kawan baik froggy tu.. hahahx
Nama: Zuria Afiqah
Birthday: 9.04.1998
Hobby: Suke termenung *termenung ape jauh-jauh tu Zuria oiii*hehe
Attitude n etc:
  • still single & available *single zuria??? nak ngorat haha..i'm not les *
  • bile stress,makan akan jadi pengubat
  • emosional terlebih
  • mata catik *blink-blink hehe*
  • kelam-kabut
  • arabic face *konon*
  • rajin
  • little bit warak 
  • suke berangan
  • librarian yang ................... *ikut la ayat yang sesuai yang pasti bukan negative okey?*
Sixth Author A.K.A member... okey.. dia wakil sekolah untuk HOKI...jangan main-main sekali dia marah dia bawak kayu hoki, ketuk kepala orang yang buat dia marah.. haha *gurau aje* dia ni tak main FB da.. dia main Twitter je.. haha ni orangnya..

                                                                         (Anthony)
*ala yang suka kat Xena tu hehe. LOL*
Nama: Farah Hanum
Birthday: 12.06.1998
Hobby: suka dengar lagu K-pop & tengok K-drama
Attitude n etc:
  • mempunyai suara yang sangat perlahan *kalau nak dengar jelas dia kene repeat banyak kali woo*
  • sopan-santun tapi kasar *aikk macam mana tu hehe*
  • Fanatic KPOP -fangirl- *rasenye semue artis Kpop dia tau..
  • tak suka senyum
  • muka ganas *ganas lah sgt.. name pon pemain hoki mesti kena ganas nyot*
  • degil * apesal ade pulak ni *
  • kuat touching *ni betul.. jangan marah anum*
  • Chocolate and spaggeti lovers <3
  • mood berubah-ubah
  • #TeamHaziqKinda * handsome dohh Haziq tu*
 p/s  SEMUA SINGLE :P

Dengan akhirnya pengenalan kami diatas maka berakhirlah Entry ini.. *lupe la tu yang ni entry biodata group...* hehehe.. So ingatlah, kalau ada entry baru jangan lupa tengok author dia siapa. 
example..       saye......................bla..bla..bla...............ingin................... 
                           ...................................................bla..bla...bla............
                        .................................................................................
                                                                                 Sincerely
                                                                                  Anthony

(ini contoh sahaja...so senang tengok nama THEME kiteorang..okey....good...)
Kami juga ingin memohon maaf jikaulau ade yang terasa.. kami tidak berniat apa-apa pun..
Post a Comment