Preparation for PMR ^_~

Assalamualaikum to all readers :)
Ok, today nak cerita sikit pasal form 3 ada buat kelas tambahan kat sekolah lepas habis waktu P&P, bermula semalam (Isnin), setiap kelas ada tempat belajar masing-masing. yelah, nak guna kelas sendiri memang tak boleh la kan sebab budak petang nak guna.. so kelas 3 Adil ditempatkan dekat makmal fizik tingkat palingggg atas.

First time kiteorang masuk makmal tu, perasaan kiteorang macam ********** tak terkata sebab makmal tu horror gila kutt. tau kenapa? haa sebab makmal tu 100% berhabuk! seriously macam rumah yang da ditinggalkan bertahun-tahun. dengan kerusinya takdaa.:/ huhh! then cikgu suruh pelajar lelaki ambilkan kerusi untuk kita semua. dorang pun kena lah pergi jugak sebab nak tunjukkan sifat gentlemen dorang. wekkk xD pelajar perempuan pulak kena bersihkan habuk-habuk yang tebal tuhh.

Guess what? dorang pergi ambil kerusi plastik warna biru yang pendek tuhh! da la meja makmal tu tinggi. oldo pendek, kiteorang duduk je lahh. terserlah KECOMELAN kiteorang sebab bila duduk, mesti nampak kepala jerr :P cikgu cakap tak pe, itu semua DUGAAN. k, geng DIAMOND chopp dulu tempat yang paling depan sebab nak bagi focus apa yang cikgu ajar. after that, kiteorang pun start lahh kelas macam biasa :)


- Posted by Anthony :* -
Post a Comment