19 FEB. Perebutan yang Dahsyat :/

Assalamualaikum and salam sejahtera to all readers.
Nak share satu story yang bagi DIAMOND amat menyakitkan hati dan paling sentap! nak tau kenapa? sebab, dalam entry yang lepas, Anthony kan ada cerita pasal extra class. kan kan? dia ada bagitau DIAMOND dapat tempat duduk paling depannnn sekali. tau tak, kelas hari ini kiteorang dapat tempat duduk palingggg belakang! semua tu disebabkan oleh pelajar lelaki yang Gentle * gentle lah sangat *

Ok cerita ni bermula macam nie * tengok awan * 
kiteorang semua otw nak naik ke makmal fizik, Unknown dengan Vannesse da pecut dulu da sebab dorang dengar budak lelaki nak duduk tempat kiteorang. then bila da sampai, cikgu pulak takda. * tak tepati masa lah cikgu nie xP * sementara tunggu cikgu sampai, Froggy, Aditas, Vannesse & Anthony pun pergi lah round sekolah. ehh tak, pergi tandas lahh. tinggal lahh Cikgu Noodle dengan Unknown. 

Nampak je cikgu naik tangga, budak lelaki terus tercongok depan pintu makmal. bukak je pintu tu, budak lelaki terus pergi kat tempat yang kiteorang da chopp semalam. then Unknown jerit la kat jantan-2 tu, tetiba cikgu cakap " siapa cepat dia dapat ". padahal murid lain semua duduk tempat semalam. tak ke sentap Cikgu Noodle dengan Unknown?? sampai menangis-2 dorang tau tak? mana taknyaa, Unknown dengan Vannesse da bersusah payah nak dapat tempat tu. tup2 dorang pulak ambik. tak ke sakit hati kalau cenggitu??

Lepas tu, Froggy, Aditas, Vannesse & Anthony pun masuk makmal. terkejut beruk semua yang baru sampai tu. tengok budak lelaki konker tempat kiteorang. lagi menyedihkan bila tengok Unknown & Cikgu Noodle bad mood. bila tengok dorang bad mood, yang lain pun ikut bad mood jugak :/. memang lah bagi you alls, nie perkara kecik, tapi bagi kiteorang........ hmmmm. sampai kiteorang nak benci semua budak lelaki, tapi tak baik la simpan dendam kan? dorang pun kawan kiteorang jugak. ok lah, itu saja cerita bengang kami pada hari ini. sekiann.


- Posted by Unknown &  Anthony - 
Post a Comment