Newlook Diamonds Blog.

old look nampak fairytale sangat.
Amacam design terbaru kali ni? Simple kan? cuba teka sapa edit? cuba lah..cuba sayang teka :3 okay jawapannya kemudian. Kita cerita pasal design sekarang. Design sekarang boleh dikatakan 30% css. Css ni effect dia memang best dan gempak cuma antara tawu tak tawu coding je.

Yang paling suka part awan tu heheh. Cuba bagai nak gila finally boleh jugak. emm untuk header tu tak dapat idea nak buat sebab takda  gambar berenam mean lengkap semua diamonds. Mesti ada je yang kurang urghhh.

Okay, dah dapat jawapan sapa edit? Jawapannyaaaaaa Aina. Ye, saya yang edit oleh sebab hari ini diselimuti dengan kebosananan. Free-2 silalah jengah blog aina. Kalau ada pape nak tanya komen je.
Sampai di sini sahaja buat entry kali ni. Muehehe macam nulis surat pulak :3