Yeay!! Diamonds dah ada button badge. Wink2*

ASSALAMUALAIKUM,
Yang designnya. Sebelum dijadikan Badge. Di design oleh saya sendiri muehehe, AINA ZAIRULNIZAM.
Yeayy!! dah jadi badge. Badge ni harga dia satu RM4.80 kalau tak silap. Aina tempah tujuh, enam diamonds satu lagi kawan aina. Sepatutnya gambar di atas ada enam badge tapi Asyikin dengan Zuria tak bawak.


Berminat nak tempah? Klik sini dan contact2 la beliau. Aina suka blogger tu sebab dia mudah berbincang :)

Our 100th Follower!!

Our 100th follower. 
Terima kasih sudi follow blog naif ini kekeke. Mungkin awak follow berdasarkan syarat giveaway atau rela hati. Tapi aina tak kisah, at least ada jugak yang sudi mengikuti blog ini. Terima kasih sekali lagi, serta terima kasih kepada semua followers :D